Toyota production system - Gmenta, Marian (2008)
Teoretická část práce rozebírá problematiku štíhlého podniku, resp. štíhlé výroby, dále základní metody, systémy a přístupy užívané v Toyota production system (TPS).Praktická část popisuje jejich implmentaci v konkrétním podniku z oblasti automobilového průmyslu a nabízí návrhy řešení problému spojených se zaváděním TPS