Toyota production system - Gmenta, Marian; Klečka, Jiří, 1966-; Matějka, Marcel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Teoretická část práce rozebírá problematiku štíhlého podniku, resp. štíhlé výroby, dále základní metody, systémy a přístupy užívané v Toyota production system (TPS).Praktická část popisuje jejich implmentaci v konkrétním podniku z oblasti automobilového průmyslu a nabízí návrhy řešení problému spojených se zaváděním TPS
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses