Vyhodnocení finanční výkonnosti podniku Modus s.r.o. - Jeřábek, Martin; Neumaierová, Inka, 1960-; Mann, Berthold; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se věnuje vyhodnocení finanční výkonnosti podniku Modus, s.r.o. Ve sledovaném období (od r. 2004 do r. 2006) hodnotí jeho finanční situaci a porovnává ji s konkurencí. K tomu využívá různých metod finanční analýzy: vertikální a horizontální analýzu, bilanční pravidla, poměrové ukazatele, rychlé bonitní a bankrotní indikátory, ekonomickou přidanou hodnotu a její rozklad pomocí modelu INFA. Práce obsahuje popis podniku a tyto informace o podniku využívá při hodnocení ukazatelů. V závěru je provedeno srovnání s odvětvím s využitím modelu INFA
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses