Spořící produkty pro retailovou klientelu - Macura, Marek (2008)
Práce se zaměřuje na srovnání nejpoužívanějších produktů určených ke spoření. Jde zejména o pravidelné spoření s nízkým počátečním kapitálem a malou měsíční úložkou