Spořící produkty pro retailovou klientelu - Macura, Marek; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zaměřuje na srovnání nejpoužívanějších produktů určených ke spoření. Jde zejména o pravidelné spoření s nízkým počátečním kapitálem a malou měsíční úložkou
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses