Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Guryča, Nikola; Kršková, Martina; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce pomocí finanční analýzy hodnotí majetkovou a finanční situaci Plzeňského Prazdroje, a.s. za fiskální období let 2003 až 2007. Popisuje jeho silné i slabé stránky. Pro hodnocení využívám jak absolutních ukazatelů, bilančních pravidel tak i poměrových ukazatelů, ukazatele čistého pracovního kapitálu, ukazatele EVA, Altmanovu analýzu, Index IN 99, Du Pontova rozkladu ROE, Rychlý test Kralicek i mezipodnikové srovnávání
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses