Inovace v reportovacím procesu - Mikula, Václav; Theodor, Michal, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je zobrazit původní stav reportovacího procesu a navrhnout inovaci tohoto procesu
Vedoucí práce: Michal Theodor
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses