Finanční analýza Obchodní Tiskárny a.s. - Prypoň, Milan (2008)
Práce hodnotí finanční zdraví společnosti Obchodní tiskárny a.s., která podniká v polygrafickém průmyslu. Finanční analýza se skládá z analýzy absolutních ukazatelů, analýzy poměrových ukazatelů, analýzy pracovního kapitálu, Du Pontova rozkladu, Quick testu, závěru