Finanční analýza Obchodní Tiskárny a.s. - Prypoň, Milan; Lodr, Jakub; Kopkáně, Heřman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce hodnotí finanční zdraví společnosti Obchodní tiskárny a.s., která podniká v polygrafickém průmyslu. Finanční analýza se skládá z analýzy absolutních ukazatelů, analýzy poměrových ukazatelů, analýzy pracovního kapitálu, Du Pontova rozkladu, Quick testu, závěru
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses