Daňová soustava Německa a srovnání s Českou republikou - Jarka, Igor (2008)
Tématem bakalářské práce je Daňová soustava Německa a srovnání s Českou republikou.Za cíl práce je stanovena analýza daňové soustavy Spolkové republiky Německo, jejích jednotlivých složek a závěrečné srovnání s Českou republikou. Práce rozebírá daňové reformy, daň z příjmu a ostatní přímé daně. Sociální zabezpečení a zdravotní pojištění.Dále nepřímé daně, DPH, spotřební daně. Nedílnou součástí je závěrečné srovnání obou daňových systémů