Daňová soustava Německa a srovnání s Českou republikou - Jarka, Igor; Zadražilová, Dana, 1958-; Švihlíková, Ilona, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tématem bakalářské práce je Daňová soustava Německa a srovnání s Českou republikou.Za cíl práce je stanovena analýza daňové soustavy Spolkové republiky Německo, jejích jednotlivých složek a závěrečné srovnání s Českou republikou. Práce rozebírá daňové reformy, daň z příjmu a ostatní přímé daně. Sociální zabezpečení a zdravotní pojištění.Dále nepřímé daně, DPH, spotřební daně. Nedílnou součástí je závěrečné srovnání obou daňových systémů
Vedoucí práce: Vladimíra Flilipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses