Problematika migrace ze socioekonomického hlediska - Dobiášová, Jana; Čadil, Jan; Suchý, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá problematikou migrace jak z hlediska ekonomického, tak sociálního. Jsou zde popsány příčiny i důsledky migrace, mezinárodní trendy migrace se zaměřením na západní Evropu. Praktická část popisuje Českou republiku jako cíl zahraničních migrantů, dále dopad zahraniční imigrace na region Mladá Boleslav, opět z hlediska ekonomického i sociálního. Součástí je i přehled cizinců na území okresu Mladá Boleslav
Vedoucí práce: Jan Čadil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejná správa a regionální ekonomika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses