Management kvality - Kašparová, Andrea (2008)
Tato práce je věnována managementu kvality a jeho přístupům, které vedou k dosahování vysoké úrovně jakosti výrobků a služeb. V teoretické části byly vymezeny hlavní přístupy systému managementu kvality, které lze v podniku zavést. Jednalo se o přístupy správné výrobní a hygienické praxe, přístup podle normy ISO 9001, celosvětově uznávaný TQM a jeho model Excelence EFQM.Praktická část je věnována principům správné výrobní praxe a problémům, které byly spojeny s jejím dodržováním s ohledem na čistou finální produkci