Management kvality - Kašparová, Andrea; Veber, Jaromír, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce je věnována managementu kvality a jeho přístupům, které vedou k dosahování vysoké úrovně jakosti výrobků a služeb. V teoretické části byly vymezeny hlavní přístupy systému managementu kvality, které lze v podniku zavést. Jednalo se o přístupy správné výrobní a hygienické praxe, přístup podle normy ISO 9001, celosvětově uznávaný TQM a jeho model Excelence EFQM.Praktická část je věnována principům správné výrobní praxe a problémům, které byly spojeny s jejím dodržováním s ohledem na čistou finální produkci
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses