Analýza péče o zaměstnance - Vránková, Anna (2008)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou péče o zaměstnance. V první části práce se zaměřuji na teoretickou podstatu této problematiky. Následně pak získané poznatky aplikuji na konkrétní podnik, v tomto případě na středně velkou soukromou firmu. Součástí práce je i provedení dotazníkového šetření na jehož základě vyhodnocuji efektivnost a propracovanost péče o zaměstnance v této firmě. V závěru navrhuji určitá opatření a zlepšení či rozšíření dané problematiky ve zkoumané firmě