Analýza péče o zaměstnance - Vránková, Anna; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou péče o zaměstnance. V první části práce se zaměřuji na teoretickou podstatu této problematiky. Následně pak získané poznatky aplikuji na konkrétní podnik, v tomto případě na středně velkou soukromou firmu. Součástí práce je i provedení dotazníkového šetření na jehož základě vyhodnocuji efektivnost a propracovanost péče o zaměstnance v této firmě. V závěru navrhuji určitá opatření a zlepšení či rozšíření dané problematiky ve zkoumané firmě
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses