Analýza systému podnikového vzdělávání - Trainee programy - Janečková, Kateřina; Šikýř, Martin, 1974-; Jindřich, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce na téma "Analýza systému podnikového vzdělávání – Trainee programy" je zaměřena na vzdělávání zaměstnanců, a to především absolventů vysokých škol. K tomuto účelu slouží v posledních letech tzv. trainee programy. Cílem bakalářské práce je pokusit se navrhnout ideální trainee program pro konkrétní společnost Komerční banka, a.s. Program je sestaven na základě analýzy stávajícího trainee programu společnosti, srovnání trainee programů tří dalších společností a analýzy dotazníkového šetření mezi studenty Vysoké školy ekonomické
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses