Srovnání dvou systémů MHD měst Regensburgu a Plzně - Dušek, Jan (2008)
Práce srovnává systémy veřejné dopravy osob v městech Regensburgu a Plzni. Srovnává technickou vybavenost, linkové vedení, vozový park, typ používaných dopravních prostředků a stupeň integrace v oblastních dopravních systémech