Srovnání dvou systémů MHD měst Regensburgu a Plzně - Dušek, Jan; Mervart, Michal, 1977-; Pospíšil, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce srovnává systémy veřejné dopravy osob v městech Regensburgu a Plzni. Srovnává technickou vybavenost, linkové vedení, vozový park, typ používaných dopravních prostředků a stupeň integrace v oblastních dopravních systémech
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; doprava; bakalářské práce; transportation; bachelor's theses