Finanční analýza podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. - Kukura, Peter; Lodr, Jakub; Kršková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce řeší finanční situaci společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. v ČR a porovnává ji s konkurencí. V metodickém aparátu naleznete postupy a návody jak podnik hodnotit, praktická část pak obsahuje samotné výpočty a hodnocení. Práce obsahuje vertikální a horizontální analýzu, finanční ukazatele (rentability, aktivity atd.), zlatá pravidla financování a také vzorce DuPonta nebo IN01 nebo ukazatel EVA
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses