Sociální rozvoj zaměstnanců Program zaměstnaneckých výhod v společnosti XY s.r.o. - Jókaiová, Martina (2008)
Záverečná bakalárska práca vymedzuje základné pojmy súvisiace so sociálnym rozvojom zamestnancov a so spoločenskou zodpovednosťou podniku. Hlavnou úlohou je potvrdiť nezastupiteľnú funkciu sociálneho rozvoja zamestnancov a poukázať na skutočnosť, že zamestnanci vyžadujú od svojho zamestnávateľa benefity.Ťažiskom práce je analýza výsledkov prieskumu poukazujúcich na zamestnancami využívané benefity a poskytované podnikové vzdelávanie. V závere práce sú vyhodnotené stanovené predpoklady a odporúčania ako zlepšiť kvalitu podnikového vzdelávania a poskytovaných zamestnaneckých výhod