Sociální rozvoj zaměstnanců Program zaměstnaneckých výhod v společnosti XY s.r.o. - Jókaiová, Martina; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Formánková, Dana, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Záverečná bakalárska práca vymedzuje základné pojmy súvisiace so sociálnym rozvojom zamestnancov a so spoločenskou zodpovednosťou podniku. Hlavnou úlohou je potvrdiť nezastupiteľnú funkciu sociálneho rozvoja zamestnancov a poukázať na skutočnosť, že zamestnanci vyžadujú od svojho zamestnávateľa benefity.Ťažiskom práce je analýza výsledkov prieskumu poukazujúcich na zamestnancami využívané benefity a poskytované podnikové vzdelávanie. V závere práce sú vyhodnotené stanovené predpoklady a odporúčania ako zlepšiť kvalitu podnikového vzdelávania a poskytovaných zamestnaneckých výhod
Vedoucí práce: Tomáš Jindřich
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; vzdělávání zaměstnanců; zaměstnanecké výhody; bakalářské práce; employee training and education; employee fringe benefits; bachelor's theses