Návrh podnikatelské strategie - Marková, Lucie (2008)
Základním úkolem bude identifikace klíčových faktorů makrookolí a mikrookolí. Makrookolí bude zahrnovat analýzu politických, ekonomických, sociálních a technologických podmínek, s nimiž se podnik musí vyrovnávat. Mikrookolí se bude zabývat analýzou hybných změnotvorných sil a konkurenceschopností na trhu. Důležitou součástí je dále analýza vnitřních zdrojů a SWOT analýza