Návrh podnikatelské strategie - Marková, Lucie; Černá, Jitka; Hospodka, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Základním úkolem bude identifikace klíčových faktorů makrookolí a mikrookolí. Makrookolí bude zahrnovat analýzu politických, ekonomických, sociálních a technologických podmínek, s nimiž se podnik musí vyrovnávat. Mikrookolí se bude zabývat analýzou hybných změnotvorných sil a konkurenceschopností na trhu. Důležitou součástí je dále analýza vnitřních zdrojů a SWOT analýza
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses