Lokalizace automobilových firem v České republice - Černovská, Stanislava; Čadil, Jan; Vaněk, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá lokalizací automobilových firem v České republice. Hlavním cílem je zjistit lokalizační faktory nově příchozích firem automobilového průmyslu do České republiky. Práce se zaměřuje na historický vývoj lokalizačních teorií, ekonomické aspekty lokalizace, prostorovou analýzu (zejména na lokalizační kvocient a lokalizační křivku). Praktická část obsahuje charakteristiky dvou největších nově příchozích automobilových firem do České republiky, vyhodnocení dotazníkového šetření, výpočet lokalizačních kvocientů a sestavení lokalizační křivky
Vedoucí práce: Jan Čadil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejná správa a regionální ekonomika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses