Finanční analýza podniku Penny Market s.r.o. - Kebísek, Tomáš (2008)
Cílem finanční analýzy je především objektivní zhodnocení finančního zdraví podniku Penny Market s.r.o. a snaha o zjištění jeho silných a slabých stránek z pohledu externího uživatele závěrkových účetních výkazů, pomocí běžných metod finanční analýzy. Veškerá použitá data jsou za roky 2004, 2005, 2006 a 2007