Finanční analýza podniku Penny Market s.r.o. - Kebísek, Tomáš; Lodr, Jakub; Kopkáně, Heřman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem finanční analýzy je především objektivní zhodnocení finančního zdraví podniku Penny Market s.r.o. a snaha o zjištění jeho silných a slabých stránek z pohledu externího uživatele závěrkových účetních výkazů, pomocí běžných metod finanční analýzy. Veškerá použitá data jsou za roky 2004, 2005, 2006 a 2007
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses