Racionalizace organizační struktury podniku - Sedláček, Jan; Malý, Milan, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V práci se nachází shrnutí teoretických znalostí z problematiky organizačních struktur, které jsou uvedeny v literatuře a jejich konfrontace s reálnou situací ve firmě Unicorn. Tato společnost působí na dynamickém trhu informačních a komunikačních technologií, což ji nutí tvořit flexibilní organizační strukturu, která bude podporovat budoucí rozvoj firmy
Vedoucí práce: Milan Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses