Rozbor hospodaření ČEZ, a.s. - Bobek, Michal; Synek, Miloslav, 1935-2022; Stelmach, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Je hodnoceno hospodaření společnosti podle Metody Quelle, Schmalenbachovy metody a Metody německých bank. Metody jsou v práci charakterizovány, aplikovány na společnost ČEZ, a.s. a porovnány. Jsou hodnoceny rozdíly mezi metodami a je zhodnoceno hospodaření ČEZ, a.s
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses