Finanční analýza společnosti Lafarge Cement, a.s. z pohledu investora - Knápková, Erika (2008)
Tématem mé bakalářské práce je „Finanční analýza společnosti Lafarge Cement, a.s. z pohledu investora.“ Cílem je provézt analýzu finančního zdraví, zjistit, zda se firmě daří plnit dlouhodobý strategický cíl - růst hodnoty podniku. Z tohoto důvodu mě budou zajímat především ukazatele rentability a kapitálového trhu. Nesmím opomenout ani ukazatel EVA (ekonomická přidaná hodnota)