Finanční analýza společnosti Lafarge Cement, a.s. z pohledu investora - Knápková, Erika; Boukal, Petr, 1962-2022; Letáková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tématem mé bakalářské práce je „Finanční analýza společnosti Lafarge Cement, a.s. z pohledu investora.“ Cílem je provézt analýzu finančního zdraví, zjistit, zda se firmě daří plnit dlouhodobý strategický cíl - růst hodnoty podniku. Z tohoto důvodu mě budou zajímat především ukazatele rentability a kapitálového trhu. Nesmím opomenout ani ukazatel EVA (ekonomická přidaná hodnota)
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses