Služby personální agentury Outplacement a executive search - Čevorová, Nina (2008)
Práce se zaměřuje na personální agentury v ČR. Popisuje jejich práci a především portfolio služeb, které může nabízet. Pozornost je soustředěna především na dvě specifické služby a to outplacement a executive search, které jsou názorně popsány v případových studiích