Služby personální agentury Outplacement a executive search - Čevorová, Nina; Šikýř, Martin, 1974-; Prajzler, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zaměřuje na personální agentury v ČR. Popisuje jejich práci a především portfolio služeb, které může nabízet. Pozornost je soustředěna především na dvě specifické služby a to outplacement a executive search, které jsou názorně popsány v případových studiích
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; personální agentury; bakalářské práce; employment companies; bachelor's theses