Motivace pracovníků jako nástroj budování loajality - Hájková, Lucie (2008)
Práce se zabývá tématem motivace pracovníků. V první části jsou popsány jednotlivé teorie a faktory motivace a jejich užití. Praktická část je aplikovaná na společnost ČSA a.s., kde je provedem dotazníkovou formou průzkum spokojenosti a motivace zaměstnanců