Motivace pracovníků jako nástroj budování loajality - Hájková, Lucie; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá tématem motivace pracovníků. V první části jsou popsány jednotlivé teorie a faktory motivace a jejich užití. Praktická část je aplikovaná na společnost ČSA a.s., kde je provedem dotazníkovou formou průzkum spokojenosti a motivace zaměstnanců
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses