Analýza personální práce Srovnání personální práce v konkurenčních podnicích - Lebedová, Ivana; Šikýř, Martin, 1974-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Charakteristika jednotlivých složek personální práce - plánování lidských zdrojů, získávání a výběr zaměstnanců, přijímání a adaptace zaměstnanců, jejich hodnocení a odměňování, vzdělávání a rozvoj. Analýza uvedených činností v konkurenčních podnicích (České vinařské závody a.s., Vinselekt Michlovský a.s.), jejich způsob provádění těchto personálních činností, analýza možných nedostatků. Doporučení na zlepšení a odstranění identifikovaných nedostatků
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses