Návrh strategie společnosti na základě zhodnocení příčin úspěchu malého a středního podniku - Krátká, Tereza (2008)
Bakalářská práce se zabývá návrhem strategie společnosti na základě zhodnocení příčin úspěchu malého a středního podniku. Součástí práce je vypracování strategické analýzy podniku a konkurenční strategie. V bakalářské práci je kladen důraz na silné a slabé stránky podniku a zhodnocení PEST analýzy, která dává podniku informace o faktorech, které na podnik působí