Návrh strategie společnosti na základě zhodnocení příčin úspěchu malého a středního podniku - Krátká, Tereza; Šlechtová, Jitka; Kleinová, Lidmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá návrhem strategie společnosti na základě zhodnocení příčin úspěchu malého a středního podniku. Součástí práce je vypracování strategické analýzy podniku a konkurenční strategie. V bakalářské práci je kladen důraz na silné a slabé stránky podniku a zhodnocení PEST analýzy, která dává podniku informace o faktorech, které na podnik působí
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; benchmarking; konkurence; bakalářské práce; benchmarking (management); competition; bachelor's theses