Porovnání konceptů CSR vybraných firem - Drudiková, Dita (2008)
Corporate social responsibility (Společenská odpovědnost firem) není v České republice zatím příliš známý pojem, a proto jsem se mu ve své bakalářské práci rozhodla věnovat. Cílem této bakálářské práce je posoudit znalost společensky odpovědného chování firem a také zjistit jaký vliv má tento koncept při výběru produktu či značky. Konkrétně jsem se zaměřila na CSR chování vybraných maloobchodních řetězců s potravinami. Podle výsledků dotazníkového šetření jsem vybrala dva maloobchodní řetězce a na základě zhodnocení informací publikovaných na webových stránkách těchto společností, jsem posoudila jejich společenskou odpovědnost