Finanční analýza společnosti Vodovody a kanalizace Trutnov, a. s. - Menzelová, Monika; Bardún, Adam, 1980-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce analyzuje finanční situaci společnosti Vodovody a kanalizace. Při této analýze využívá různých ukazatelů, jako jsou např. poměrové ukazatele, ukazatele bonitní či bankrotní, a další. Pomocí těchto ukazatelů hodnotí finančí zdraví společnosti. Zjišťuje, kde jsou její rezervy nebo naopak nedostatky, zda společnost tvoří hodnotu pro své akcionáře či nikoli. Dále porovnává získané výsledky s odvětvím a konkurenčními společnostmi. Na závěr stanovuje diagnózu
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses