Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve společnosti AWOS s.r.o. - Doležalová, Petra (2008)
Bakalářská práce obsahuje problematiku bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), systému řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (HSMS) a normy OHSAS 18001. Popisuje způsob zavedení normy OHSAS 18001. Praktická část analyzuje situaci BOZP ve společnosti. Je zaměřena na politiku BOZP a analýzu rizik. V závěru jsou uvedeny veškeré poznatky vyplývající z této práce