Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve společnosti AWOS s.r.o. - Doležalová, Petra; Veber, Jaromír, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce obsahuje problematiku bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), systému řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (HSMS) a normy OHSAS 18001. Popisuje způsob zavedení normy OHSAS 18001. Praktická část analyzuje situaci BOZP ve společnosti. Je zaměřena na politiku BOZP a analýzu rizik. V závěru jsou uvedeny veškeré poznatky vyplývající z této práce
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses