Personální informační systém ve společnosti Synthos Kralupy, a.s. - Krajčík, Pavel (2008)
Práce nejprve seznamuje s pojmy informační společnost, informační management a informační systém, definuje a charakterizuje pojem, podstatu, výhody, funkce, implementaci a outsourcing personálního informačního systému (HRIS). Následně práce analyzuje zavedení a využití informačních systémů a informačních a komunikačních technologií (IS/ICT) a HR modulu podnikového informačního systému SAP ve společnosti Synthos Kralupy, a.s