Personální informační systém ve společnosti Synthos Kralupy, a.s. - Krajčík, Pavel; Šikýř, Martin, 1974-; Adam, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce nejprve seznamuje s pojmy informační společnost, informační management a informační systém, definuje a charakterizuje pojem, podstatu, výhody, funkce, implementaci a outsourcing personálního informačního systému (HRIS). Následně práce analyzuje zavedení a využití informačních systémů a informačních a komunikačních technologií (IS/ICT) a HR modulu podnikového informačního systému SAP ve společnosti Synthos Kralupy, a.s
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses