Category management a vybrané aspekty jeho implementace. Případová studie Tesco Stores ČR - Sembolová, Urszula (2008)
Tato práce shrnuje jak vypadá CatMan proces teoreticky a jak jeho praktická realizace na českém trhu v několika posledních letech. Na příkladu Tesco Stores ČR tato práce ukazuje nakolik je teorie CM aplikovatelná v praxi, jak tato aplikace probíhá, jaké jsou její výsledky. Popisuje novou úlohu dodavatele při realizaci CM procesů. Jedním ze závěrů je zjištění, že CM je v tuzemsku stále ještě na úrovni projektového řízení, ve kterém není využit celý jeho potenciál