Category management a vybrané aspekty jeho implementace. Případová studie Tesco Stores ČR - Sembolová, Urszula; Vávra, Oldřich; Szymeczek, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce shrnuje jak vypadá CatMan proces teoreticky a jak jeho praktická realizace na českém trhu v několika posledních letech. Na příkladu Tesco Stores ČR tato práce ukazuje nakolik je teorie CM aplikovatelná v praxi, jak tato aplikace probíhá, jaké jsou její výsledky. Popisuje novou úlohu dodavatele při realizaci CM procesů. Jedním ze závěrů je zjištění, že CM je v tuzemsku stále ještě na úrovni projektového řízení, ve kterém není využit celý jeho potenciál
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses