Finanční analýza společnosti PFT spol. s r.o. - Čermáková, Petra (2008)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit ekonomickou situaci společnosti PFT spol. s r.o. na základě informací z účetních výkazů za období 2002-2007 prostřednictvím vybraných metod finanční analýzy. Tento metodologický aparát je v teoretické části mé práce stručně popsán a v praktické potom aplikován na konrétní data. V závěru mé práce jsou shrnuty výsledky jednotlivých analýz, které jsou doplněny o návrhy doporučení pro další finanční řízení společnosti