Finanční analýza společnosti PFT spol. s r.o. - Čermáková, Petra; Klečka, Jiří, 1966-; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit ekonomickou situaci společnosti PFT spol. s r.o. na základě informací z účetních výkazů za období 2002-2007 prostřednictvím vybraných metod finanční analýzy. Tento metodologický aparát je v teoretické části mé práce stručně popsán a v praktické potom aplikován na konrétní data. V závěru mé práce jsou shrnuty výsledky jednotlivých analýz, které jsou doplněny o návrhy doporučení pro další finanční řízení společnosti
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses