Analýza systému zaměstnaneckých výhod v podniku Vigour a.s. - Šmídová, Zuzana (2008)
Cílem této práce je zanalyzovat systém zaměstnaneckých výhod v podniku Vigour a.s. V první části je rozebrán obecný systém odměňování, jeho složky, cíle a zásady. Dále jsou zde řešeny zaměstnanecké výhody obecně. Druhá část se zabývá konkrétním podnikem a jeho zaměstnaneckými výhodami. Pomocí dotazníkového šetření provedeného v podniku je zanalyzován systém výhod. Závěrem práce je celkové zhodnocení situace podniku v této problematice