Analýza systému zaměstnaneckých výhod v podniku Vigour a.s. - Šmídová, Zuzana; Šikýř, Martin, 1974-; Havelka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je zanalyzovat systém zaměstnaneckých výhod v podniku Vigour a.s. V první části je rozebrán obecný systém odměňování, jeho složky, cíle a zásady. Dále jsou zde řešeny zaměstnanecké výhody obecně. Druhá část se zabývá konkrétním podnikem a jeho zaměstnaneckými výhodami. Pomocí dotazníkového šetření provedeného v podniku je zanalyzován systém výhod. Závěrem práce je celkové zhodnocení situace podniku v této problematice
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses